Jianchuanweg, Minhang Distrcit, Shanghai, China
Van goede kwaliteit Polyester Gevoelde Filterzak voor verkoop
Van goede kwaliteit Polyester Gevoelde Filterzak voor verkoop
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Jerry

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— steeg

Клещи понравились, опробовал в работе-автомат, переключает только вкл-откл! Надеюсь прослужат долго, пока впечатления отличные!

—— Slavisch

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Runningfilter Co., Ltd

1 2 3 4
Shanghai Runningfilter Co., Ltd Shanghai Runningfilter Co., Ltd Shanghai Runningfilter Co., Ltd Shanghai Runningfilter Co., Ltd
Fabriek één mening de fabriek van de filterzak de vervaardiging van de filterzak Filterzak

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : runningfilter
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

De verkoopdienst

biedt een volledige laboratoriumondersteunende dienst met inbegrip van gebruikte zakanalyse aan. De klanten kunnen filterzakken hebben die voor problemen worden beoordeeld en een aanwijzing van het resterende zakleven geven. De beoordeling van Stoflading, Hitte & Chemische Aanval, Fysieke Schade en Stoftoegang niet alleen geeft een aanwijzing van het Zakleven, maar de vroege opsporing kan richting van potentiële installatieproblemen verstrekken, die installatieefficiency en verrichting zouden beïnvloeden. De analyses van specifieke toepassingen om de de Filterdiensten van filtratieproblemen (cementinstallaties, kalk, gips) op te lossen kunnen zijn klanten onderhoud ter plaatse op al materiaal van de stofextractie aanbieden. Als deel van deze dienst biedt het team van het bedrijf van deskundige de dienstingenieurs de volledige montagedienst voor de vervanging van filterzakken aan.

- Selectie van de meest aangewezen filtermedia

De filterdiensten kunnen zijn klanten onderhoud ter plaatse op al materiaal van de stofextractie aanbieden. Als deel van deze dienst biedt het team van het bedrijf van deskundige de dienstingenieurs de volledige montagedienst voor de vervanging van filterzakken aan.

- Montage en Onderhoud

De filterdiensten kunnen zijn klanten onderhoud ter plaatse op al materiaal van de stofextractie aanbieden. Als deel van deze dienst biedt het team van het bedrijf van deskundige de dienstingenieurs de volledige montagedienst voor de vervanging van filterzakken aan.

- De supervisie en de installatie van zakken, maken schoon & herstellen

De filterdiensten kunnen, in sommige gevallen, gebruikte filterzakken schoonmaken en herstellen om hun levensduur uit te breiden vooral het type op hoge temperatuur van Nomex (Aramid).

- Probleem het Oplossen

De filterdiensten prides op de probleem het oplossen dienst het klanten kan aanbieden. Het bedrijf kan bijgewerkte ideeën aanbieden om een efficiëntere filteroplossing te verstrekken. Dit kon raad op de technische eigenschappen van de vezels omvatten worden gebruikt die het vervangingsleven van een filterzak uit te breiden.

- 24 de Adviesverlening van de uurnoodsituatie

De filterdiensten biedt zijn klanten ook een 24 uurhulpdienst aan en kunnen aan dringende orden of van dezelfde dag of voor complexere orden antwoorden binnen twee werkdagen afhankelijk van stoffenvoorraden. De raadplegende diensten aan studie kritieke toepassingen

Contactgegevens
Shanghai Runningfilter Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Amily Li

Tel.: 86-021-54710019

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

stof verzamelaar filter tassen

Geplooide van de Filterzakken van de Stofcollector van het de Filtergebied Grote Lage de Moeheidsschade

PPS de Collector van het Doekstof doet Normale Oxydatie voor Afvalverbranding in zakken

450gsm de Sokken van de stofcollector, Zakken 2100μM van de Stoffiltratie het Filtreren Nauwkeurigheid

Van de het Stofcollector van het steenkoolpoeder de de Filterzakken, de Acrylzakken van de Micronfilter mengden gelijk Beschermende Laag

Vloeibare filterzak

De opnieuw te gebruiken Baghouse-Bestand Hydrolyse van de de Viscositeits Brede Chemische Verenigbaarheid van Filterzakken Hoge

Zak van de voedsel de Vloeibare Filter, de Gevoelde Geslagen Naald van het de Sokkenpolypropyleen van de Micronfilter

100 van de de Rangstof van het 300 Micronvoedsel van de de Filterzak het Nylon de Kleuren Posthitte Witte Plaatsen

Industriële Monofilament Vloeibare Wasbare de Zak Economische Uitgebreide Levensduur van de Filterzak

Polyester Gevoelde Filterzak

De Zakwater 5 van de cement Nylon Filter 100 Micron het Kalanderen Oppervlaktebehandeling

200 300 Sok van de 400 Micronfilter, 50 de Micron Lange Levensduur van Zakken Hoge Voidage

de de Douanepolyester van de lage Temperatuurfilter voelde Filterzak, de Sok Antizuur van de 10 Micronfilter

Vlam van de de Filterzak van het één Micronwater HEPA de Polyester Gevoelde - de Hoogte van de vertragersbehandeling - dichtheid

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit stof verzamelaar filter tassen Leverancier. © 2019 - 2020 dust-collectorfilterbags.com. All Rights Reserved.