Jianchuanweg, Minhang Distrcit, Shanghai, China
Thuis

Shanghai Runningfilter Co., Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Polyester Gevoelde Filterzak voor verkoop
Van goede kwaliteit Polyester Gevoelde Filterzak voor verkoop
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Jerry

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— steeg

Клещи понравились, опробовал в работе-автомат, переключает только вкл-откл! Надеюсь прослужат долго, пока впечатления отличные!

—— Slavisch

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van Shanghai Runningfilter, Ltd dat één van het leiden & de professionele bedrijven op de van de stoffiltratie & scheiding producten in China is. Wat wij doen is dat wij ons beste proberen om stof van lucht weg te halen; om menselijk wezens het leven vers & schoon milieu te beschermen; om de bedrijven te dienen die die het systeemdelen van de zakfilter en verwante producten nodig hebben. Ons bedrijf heeft zes productielijnen van naald geslagen gevoeld materiaal, honderden naaimachines van de filterzak, 300 honderd glasvezel wevend materiaal. Wij hebben uitstekend & professioneel het werkteam aan het gaan bij de filtratie technische test en kwaliteitscontrole. Onze bedrijf en filterzakproducten hebben een goede reputatie in lokale en in het buitenland recente jaren gewonnen.

   

  Onze naald sloeg vilt dat met inbegrip van polyester, polypropyleen, acryl, aramid, P84, glasvezel, PTFE, en de multi-vezels, dat wijd op de van de stofscheiding & filtratie gebieden wordt gebruikt. Wij kunnen de doek van de filterzak in behandeling van water & oil repellent, antistatische, PTFE-deklaag, Teflonlatexzwangerschap, PTFE-membraanlaminering, silicium etc. maken & grafisch. Onze professionele naaiende arbeiders van de filterzak kunnen u ook waarborgen en verstrekken de beste zakken van de kwaliteitsfilter. Tegelijkertijd maken wij de zakkooien van de koolstofstaalfilter & de zakkooien van de roestvrij staalfilter om aan onze klantenbehoeften te voldoen.

   

  Shanghai Runningfilter Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Runningfilter verstrekt de meeste zak van de verscheidenheidsfilter, filterdoek, filterkooi en één of andere venturibuis aan moeilijkst van banen.

   

  Filterzak:

  Wij zijn geëngageerd aan het produceren van zeer best in het gespecialiseerde materiaal van de filterzak. De lopende filterzak met het meeste ontworpen verscheidenheidsmateriaal andsmooth kan aan uw vereisten voldoen, die zich van ruw gebruik in de cementindustrie, corrosieve gasinzameling en waterzuiveringsinstallatie uitstrekken.

   

   

  Filterdoek:

  De lopende filterdoek is stofverwijdering en vloeibaar materiaal volgens verschillende industriële en mijnbouwdoeleinden, zoals Polyester, Aramide, PPS, P84, PTFE, Glasvezel, pp, PE, Nylon afhankelijk van uw behoeften.

   

   

  Montage van Filterzak:

  Er is filterkooi, venturibuis, kappen, haak voor uw het one-stop winkelen.

   

  „Klantgericht, crediteer eerst“. Wij streven ernaar om producten voortdurend te verbeteren, creërend een atmosfeer die de cliënten erkennen en waarderen. Het resultaat geeft ons een onwankelbaar geloof in het Lopen en onze capaciteit te slagen.

   

  Als om het even welke OEM/ODM, gelieve ons te contacteren.

   

   

 • R & D

  Rekruteringsinformatie

  Het Runningfilterbedrijf heeft een speciaal technisch team om speciale filteroplossing voor verschillende industriële en mijnbouwvoorwaarden te verstrekken. Tegelijkertijd, volgens klantenvereisten, kunnen wij allerlei filterproducten maken om klanten aan behoeften te voldoen, om de dienst eerst, kwaliteitsborging en klantentevredenheid te bereiken.

  Wij realiseren dat de merkbouw uit ononderbroken investering in R&D en talenten komt. En om het doel te bereiken om het prima merk van de filtratieindustrie tot stand te brengen,

  wij nodigen oprecht alle eminente personen uit die met zich het verkopen, het onderzoeken en het ontwikkelen bezig geweest zijn, op de markt brengend om zich bij ons aan te sluiten.

Contactgegevens
Shanghai Runningfilter Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Amily Li

Tel.: 86-021-54710019

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

stof verzamelaar filter tassen

Geplooide van de Filterzakken van de Stofcollector van het de Filtergebied Grote Lage de Moeheidsschade

PPS de Collector van het Doekstof doet Normale Oxydatie voor Afvalverbranding in zakken

450gsm de Sokken van de stofcollector, Zakken 2100μM van de Stoffiltratie het Filtreren Nauwkeurigheid

Van de het Stofcollector van het steenkoolpoeder de de Filterzakken, de Acrylzakken van de Micronfilter mengden gelijk Beschermende Laag

Vloeibare filterzak

De opnieuw te gebruiken Baghouse-Bestand Hydrolyse van de de Viscositeits Brede Chemische Verenigbaarheid van Filterzakken Hoge

Zak van de voedsel de Vloeibare Filter, de Gevoelde Geslagen Naald van het de Sokkenpolypropyleen van de Micronfilter

100 van de de Rangstof van het 300 Micronvoedsel van de de Filterzak het Nylon de Kleuren Posthitte Witte Plaatsen

Industriële Monofilament Vloeibare Wasbare de Zak Economische Uitgebreide Levensduur van de Filterzak

Polyester Gevoelde Filterzak

De Zakwater 5 van de cement Nylon Filter 100 Micron het Kalanderen Oppervlaktebehandeling

200 300 Sok van de 400 Micronfilter, 50 de Micron Lange Levensduur van Zakken Hoge Voidage

de de Douanepolyester van de lage Temperatuurfilter voelde Filterzak, de Sok Antizuur van de 10 Micronfilter

Vlam van de de Filterzak van het één Micronwater HEPA de Polyester Gevoelde - de Hoogte van de vertragersbehandeling - dichtheid

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit stof verzamelaar filter tassen Leverancier. © 2019 - 2020 dust-collectorfilterbags.com. All Rights Reserved.